28 května 2012

HS Ostrava



Tak když už jsme se daly na dopisování těch článků, tak tu mám taky něco :D koncert Horkýže Slíže a Tři sestry z 9.12. 2010.. je to sice dávno, ale našla sem to sepsané na papíře.. takže článek v původní znění, tak jak byl po koncertě sepsán !

Bratia & Sestry tour - Ostrava Bonver aréna 9.12.2010

Začlo to dvěma hodinamy ve škole, z tama jsme pak zdrhly a po jídle šly na vlak. Ten jel něco po třetí.. 


Cestou do Opavy jsme se dostaly pod papírek (pod etiketu na Zelené) a když pak přistoupil Mič, tak už se to dopilo... 
Cestou do Opavy jsme se dostaly pod papírek (pod etiketu na Zelené) a když pak přistoupil Mič, tak už se to dopilo... Na stodolní už nás čekal Mišan se Zbyškem a u bonver arény se přidala i Míša. Bo bylo dost času, tak jmsme prošli celou stodolní a šli na trhy na medovinu...po obdivování oslů, , píchaní do ovcí a medovině jsme šli zpět na místo. Tam už bylo cvelkem dost  lidí a tak sme se vesrali dopředu :D. Po delší době nás pustili dovnitř, a mi zabrali místo vepředu :) po tom co mě ti dva chtěli obrat o nášivky, stahováky a přívěsky se objevil Maroš!!! zdrhly jsme za ním, a tam to začalo :D:D.. Nechápal z teho že budou hrát v Kofole, bo prej příští rok ČR uplně ojebou.. No a pak se ho Adé zeptala jestli i dneska vybíraj basáka... On: ano, prečo? mate tu basgitaristu?... já: ona je basák ! .. On: ano? tak ťa vyberiem, pôjdeš hore...vieš to zahrať? Adé: no snad jo.. On: neboj sa, keď to bude napiču tak ťa zeslabíme :D tak teraz sa tu spolu nebudeme moc ukazovať, at to nie je zmanipulované....pak jsme se ještě domluvili že pro nás po koncertě dojde a šly jsme za "našima". To už se to tam začlo brutálně plnit a my byly mimo z toho co bude :D



Po osmé se rozjel jeden velkej MASAKR!!!!! Nejprv došel Mrek, pak Mário, Jurko a nakonec Kuko ve svém emo oblečku s piercingama v nose, které si tak po třetím songu se slovama "robil som si prdel" sundal. První song byl Brdokoky, pak už si přesné pořadí nepamatuju, ale playlist byl naprosto dokonalej, chybělo snad už jen Štidiri.. Kapela byla mimo a budeník se šel vychcat :D tak bez něho zahráli Zvonára což bylo dokonalé!!! :)




P
L
A
Y
L
I
S
T


 Tak uprostřed koncertu vyšel na podium Maroš a prý jestli tu sú nejakí basgitaristi.. dělal že vybírá z davu, ale nám bylo jasné že půjde Adé ! :D tak teda na ni ukázal a mi ji přehodili přez zábradlí a Maroš ji vytáhl na podium :) Kuko byl v piči z toho že jim tam jde hrát holka, Štefko byl mimo bo on Adé moc dobře zná :D tak ju tam ověšeli basou , Adé si sedla a začli hrát, Majko první že ji ukáže jak se to hraje, ale jak viděl že to tam Adé valí sama, stoupl si za Adé a stál a hrál :D Kuko zpíval, ošahával se a vyslíkal, Jurko mu do toho skandoval "Adéla, Adéla..."po tom co to odehráli, zabalili ji tu basu do krabice a Adé i s basou došla zpět za náma dolů, přelezla zábradlí a pařilo se dál :)











 Když HS po přídavku odešli a Maroš začal pobíhat po podiu, tak to vypadalo jak totální konec, ale pak vylezl Kuko jakože raper a začal valit R'n'B soul.. poté vyšel i popiči vytlemený Štefko držící se za koule a pak i Mario s Markem.. všeci 4 stylově hopersky oblečení (u normálních lidí bych si řekla že toto je hnus, ale oni sou prostě jebnutí! ) :D:D:D.. Bylo to dokonalé, celou tu jízdu zakončil větou " Ja som raper najvaščie a preto idem do piči! " všeci odešli a enem kuko tam ještě chvilu dělal kokotiny s figurínou a parukou..... 

pak už je vystřídali členové kapely Tři sestry, kteří si chystali své aparáty, no a jak se lidi začali srát čím dál více dopředu, pobrali jsme si věci a opustili sme první řadu...Došli jsme k Chillistyle shopu a Tři sestry začli hrát..co hráli si nepamatuju, protože jejich koncert pro mě nebyl vubec podstatnej..po nějakém jejich třetím songu vyšli na scénu opět HS a obě kapely spolu zahráli song Velka mača vincov háj...V tu chvíli mě sralo že sme nezůstali v první řadě, bo tenhle song sem od nich naživo slyšela poprvé..




.Mi si šli sednout. Za chvilku pro nás přišel Maroš a šli jsme do šatny za něma :)) Marek nechtěl pustit Maroša dovnitř :D Adé vybalila basu a všeci členové HS ji ju podepsali, pak ještě lístky, plakáty atd.. Nakonec proběhlo hromadné focení, u kterého Adé selhal foťák, proto to Maroš vyfotil svojím mobilem.. pak jsme se rozloučili a šli zpět.. 







Opět jsme si sedli a tam to začlo :D Mišan napsal Adé na krabicu od basy Green Day.. po zbytek koncertu jsme tu krabicu totálně dočmárali ze všech stran..Když Tři sestry dohráli, šli jsme si koupit placky, plakáty a třička HS, pak už nás čekala jen dlouhá cesta na vlakáč...Venku to klouzalo a všem se chtělo na hajzl :D Cesta byla dlouhá a mrazivá, já byla zkoulovaná a pak málem i zabitá songama Time of your life a Are we waiting...



na nádraží začlo čtyřhodinové čekání na vlak. Nejprv se ztratil Zbyšek, pak odešel i Mišan s Míšou a mi 3 tam zůstali jen s Frankie a dobrým pocitem z toho všeho.. jo!chvilu se tam na té lavičce zadírat dalo, ale pak už mi byla taka kosa že se nedalo dělat vubec nic.. Adé si čekání zkracovala robením nášivky Nirvana a já s Mičinem sme lozili furt sem a tam :D do toho ta děsivá tabule s příjezdy a odjezdy vlaků, kterou sem za ty 4 hodiny přečetla tak 500x..vlaky měly zpoždění a nás děsil název slovenského města Humenné... bylo to tam debilní ! :D ve 4 ráno nám jel konečně vlak :) venku byla nehorázná kosa a ve vlaku se zadíralo :) 
















Doma jsem přišla na to že na školu fakt jebu a šla jsem spát ! 







1 komentář:

Adéé řekl(a)...

jeden z nejlepších zážitků v mém životě!!! :)