16 ledna 2014

Podzim s Morfetaminem (ohlédnutí)



Chtěla bych navázat na stručný souhrn ze září 2013 http://adeapaja.blogspot.cz/2013/09/udalosti-za-posledni-mesice.html

A co se událo dál? Stručný souhrn jsem zakončila infem o nahrávání nového CD Morfetaminu a pak následoval i článek o novém CD Morfetaminu :) A Morfem budu také pokračovat ;)



19. října 2013 - jsme s Morfem měli tu možnost zahrát si na rýmařovském Prometal fest :) Byla to paráda...zvuk dokonalý a profesionální, podium vysoké, osvětlení jaké jsem ještě nezažila :) Celé vystoupení mělo úroveň, až na pár našich chyb :D pravda..myslím, že toho si ale stejně ta hrstka postávajících lidí nevšimla... no jo... to je tak když hrajete na akci úplně první... :/ Zbytek akce jsme prokalili :) tak jak to má být :) (Masakrem celého večera bylo vystoupení porno grindové kapely Spasm! :D )
Odkaz na fotky: ZDE

26. října 2013 - nás čekal další koncert, tentokrát na domácí půdě v Krnově v novém klubu Wassabi. Součástí koncertu byl i křest našeho alba Doctors on holiday... :) Akce to byla znamenitá! To se musí uznat, zatím to bylo dosud největší publikum, co jsme asi měli, samozřejmě publikum fans, kteří přišli kvůli nám a kteří se nebáli zapařit! ;)
Odkaz na fotky: ZDE

2. listopadu 2013 - se naskytla jedna nečekaná akcička v bruntálské Africe. Jelikož bylo vše domluveno dost narychlo a nikde pořádně nevisely žádné plakáty (propagace byla velmi chabá) byl náš koncert spíše takovou zkouškou, před pár lidma... navíc Kubíkovi uprostřed songu jebla struna... Atmosféra byla i po koncertě celkem unavená a bez nálady...

16. listopadu 2013 - proběhl náš poslední podzimní koncert v Opavě v Jamu. Úspěšný bohužel moc nebyl... :/ neboť jsme jej naplánovali na špatný den a kryla se s ním jiná akce. Navíc atmosféra byla lehce napjatá :(
Ale zahráli jsme si dobře... :)
Odkaz na fotky: ZDE

Tak to je asi tak vše k podzimu s Morfem. :) Další část bude následovat příště... :)

Žádné komentáře: